Fix "In-App Purchase Not Allowed"-meddelelse (iOS)

• Opdateret

Oversigt

Hvis du modtager meddelelsen "In-App Purchase Not Allowed", når du forsøger at opgradere til Infuse Pro, skal du aktivere in-app-køb via Apples skærmtidsindstillinger på din enhed.

Sådan reparerer du

TRIN 1. Naviger til Indstillinger >Skærmtid, og vælg 'Indhold & Privatlivsbegrænsninger'.

TRIN 2. Vælg 'iTunes & App Store Purchases' (iTunes App Store-køb)

TRIN 3. Vælg 'In-app Purchases' (køb i appen)

TRIN 4. Vælg 'Tillad'

TRIN 5. Succes! In-app-køb er nu aktiveret

Hvis problemet fortsætter, bedes du kontakte Apple Support på https://support.apple.com/