Gendannelse af Pro-abonnementer

• Opdateret

Oversigt

I de fleste tilfælde aktiveres din eksisterende Pro-licens automatisk (og deles med familiemedlemmer), når du installerer eller opdaterer Infuse. Men på grund af uventede problemer i App Store kan det nogle gange være nødvendigt med manuelle trin for at gendanne tidligere køb.

Sådan gendanner du køb i appen

1. Tryk på knappen Gendan i den købsmeddelelse, der vises
  2. Genstart din enhed, og tryk derefter på Gendan i købsmeddelelsen, hvis den vises.

Hvis ingen af delene hjælper, kan du prøve følgende trin.

1. Fjern den aktuelt installerede Infuse-app fra din enhed
  2. Log ud af App Store via Indstillinger > iTunes og App Store
  3. Genstart din enhed
  4. Log ind på App Store via Indstillinger > iTunes og App Store
  5. Hvis du bruger et abonnement, skal du sikre dig, at det vises som aktivt i Indstillinger > iTunes og App Store > Apple ID > Abonnementer
  6. Download Infuse igen fra App Store, og tryk på knappen Gendan i købsmeddelelsen (hvis den vises).

Sådan gendannes in-app-køb med familiedeling

På køberens enhed

1. Kontroller, at 'Deling af køb' er aktiveret i iOS > Indstillinger > Profil > Familiedeling
  2. Hvis du bruger et abonnement, skal du åbne Infuse-abonnementssiden (i App Store > Profile > Subscriptions > Infuse) og sikre dig, at indstillingen 'Share with Family' er aktiveret.

På familiemedlemmets enhed

1. Kontroller, at 'Deling af køb' er aktiveret i iOS > Indstillinger > Profil > Familiedeling
  2. Slet Infuse-appen fra dit familiemedlems enhed
  3. Åbn App Store, og søg efter Infuse 7-appen på listen over købte apps for det familiemedlem, der har købt licensen. App Store > Profilikon > Købt > Familiekøb*
  4. Når du har downloadet, skal du trykke på knappen Gendan på købsprompten i Infuse

* Hvis appen ikke vises der, er det muligt, at den er blevet skjult. Skjulte apps kan ikke deles med Familiedeling. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du fjerner skjul for en app, i denne vejledning

Alternativ metode til familiedeling via Trakt

Denne metode kan bruges, hvis du oplever problemer med Apples indbyggede Familiedeling, eller hvis du har brug for at dele et køb mellem App Store-regioner.

1. Sørg for, at Pro-logoet er synligt i menuen Infuse > Settings på køberens enhed.
  2. Log ind på Trakt på køberens enhed i menuen Infuse > Settings (Bemærk: På iOS/macOS skal du kigge efter det orange Trakt-ikon i øverste højre hjørne af menuen Settings)
  3. Log ind på den samme Trakt-konto på andre enheder

Hvis problemet fortsætter, bedes du kontakte Apple Support, da der kan være et problem med din konto, som forhindrer køb i at fungere.