Backup i skyen (kun tvOS)

• Opdateret

Oversigt

Apple TV er designet som en streaming-medieenhed og giver begrænset lokallagerplads til ting som biblioteksdata og kunstværker. Derfor bruger Infuse en kombination af lokal lagring og lagring i skyen for at sikre, at dit bibliotek er tilgængeligt for browsere så hurtigt som muligt.

Når Cloud Backup-funktionen er aktiveret, gemmer Infuse regelmæssigt data i skyen, så de er tilgængelige, når din enhed har brug for dem.

Cloud Backup kan bruges sammen med iCloud Sync, og vi anbefaler at holde begge aktiveret for at få den bedste oplevelse.

Brug af cloud-backup

Følg disse trin på Apple TV for at aktivere denne funktion.

1. Naviger til Infuse > Indstillinger > Cloud Backup
  2. Aktivér indstillingen 'Automatisk sikkerhedskopiering'
  3. Vælg knappen 'Gem backup' for at gemme den første backup.

Placering af backup og detaljer

• Backups gemmer biblioteksindstillinger og tekstuelle metadata
  • Gemt i sikker AWS-skylagring med end-to-end-kryptering
  • Hver enhed kan have en enkelt snapshot-backup (dvs. den seneste version overskriver den forrige).
  • Fuldt krypteret på enheden, før den uploades
  • Krypteringsnøglerne er randomiserede og knyttet til en bestemt appinstallation på din enhed.
  • Hvis du sletter appen (eller gendanner enheden), vil sikkerhedskopien være utilgængelig for alle i fremtiden.
  • Backups, der har været inaktive i 90 dage, slettes permanent.
  • Auto-backup vil køre en gang hver 3. dag
  • Manuelle backups kan oprettes når som helst

Da backups er fuldt krypterede med nøgler, der ikke kontrolleres af Firecore, har vi ikke mulighed for at læse eller gendanne nogen data fra disse krypterede backups.