Forbindelsesinfo til Emby, Jellyfin og Plex

• Opdateret

Oversigt

Infuse kan oprette forbindelse til Emby-, Jellyfin- og Plex-servere og leverer forskellige headere, der indeholder detaljer om forbindelsestypen, såsom User-Agent,Product, og Version. Serveradministratorer kan bruge denne header-info til at route og kontrollere forespørgsler, der kommer fra Infuse.

Forbindelsestyper

Infuse vil bruge en af tre forbindelsestyper, når der laves anmodninger.

Infuse-Direct

Det giver Infuse mulighed for at tilgå serveren direkte og indlæse indhold on-demand efter behov. Det svarer til, hvordan native apps interagerer med serveren. Der kræves ingen pre-caching af data eller fuld scanning af biblioteker. Dette er standardforbindelsestypen i Infuse 7.7+.

Infuse-Library

Dette er den oprindelige forbindelsesmetode, der bruges i Infuse, og den vil pre-cache data fra serveren i Infuse-appen. Dette er en valgfri forbindelsestype i Infuse 7.7+.

Infuse-Download

Denne forbindelsestype bruges, når du downloader filer fra serveren til offline-brug.

I versioner før 7.7 blev forbindelsestypen 'Infuse' brugt til alle anmodninger.

Eksempel på anmodninger

Emby/Jellyfin

GET Request HTTP/1.1
Host: IP:port
X-Emby-Authorization: MediaBrowser Token="#####", Client="Infuse-Direct", Version="7.7", Device="####", DeviceId="###-#-###"
Accept: application/json
User-Agent: Infuse-Direct/7.7
Accept-Language: en-US,en-GB;q=0.9,en;q=0.8
Accept-Encoding: gzip, deflate
Connection: keep-alive

Plex

GET Request HTTP/1.1
Host: IP:port
Accept: application/json
X-Plex-Device: ####
X-Plex-Container-Start: 0
X-Plex-Platform: ###
X-Plex-Product: Infuse-Direct
X-Plex-Client-Identifier: ####-#-###
X-Plex-Container-Size: 2000
Accept-Language: en-US,en-GB;q=0.9,en;q=0.8
Accept-Encoding: gzip, deflate
X-Plex-Device-Name: ###
X-Plex-Version: 7.7
User-Agent: Infuse-Direct/7.7
Connection: keep-alive
X-Plex-Token: ##########