Oprettelse af mapper og sletning af videoer

• Opdateret

Oversigt

Administrer videoer direkte fra Infuse (kun iOS/macOS) ved at oprette mapper og slette filer.

Anvendelse

Trin 1: Mens du browser i menuen Filer, skal du trykke på de 3 prikker i øverste højre hjørne og vælge indstillingen Select .

Trin 2: Vælg de videoer, der skal flyttes eller slettes.

Trin 3: Tryk på Move eller Delete i den nederste statuslinje. En ny mappe kan oprettes, hvis det er nødvendigt, når du flytter elementer.

Hvis du sletter lokale filer på iOS, flyttes de til sektionen Recently Deleted i appen iOS Files, der fungerer som en papirkurv på en Mac eller pc.