Google Cast 101 (iOS)

• Opdateret

Oversigt

Google Cast kan bruges til at streame lokale eller eksterne filer fra Infuse til Google Cast-enheder, herunder Chromecast og mange Android-baserede tv'er.

Anvendelse

Google Cast kan nemt aktiveres på iPhone/iPad ved at trykke på Cast-ikonet, der vises, mens en video afspilles.

Understøttede formater

• Beholder: MKV, MP4, M4V, AVI, MTS, M2TS, WebM
  • Video: H.264 højprofilniveau 4.1, VP8
  • Lyd: AAC, AC3, E-AC3, DTS, DTS-HD, FLAC, MP3, OGG

Begrænsninger

1. Enhederne skal være på det samme Wi-Fi-netværk (rene Bluetooth-forbindelser understøttes ikke).
  2. Indhold synkroniseret via iTunes understøttes ikke i øjeblikket. Overfør videoer ved hjælp af en af de andre metoder (detaljer her) for at streame via Google Cast.
  3. Streaming via Google Cast på tværs af forskellige subnet (VLAN) kan ofte give uforudsigelige resultater. Du kan finde mere information om dette på her og her.

Fejlfinding

Mange Google Cast-relaterede problemer kan nemt løses ved at genstarte Google Cast-enheden (power cycling). Dette vil sikre, at firmwaren og Infuse Cast-pluginet begge er opdaterede.