Download af filer

• Opdateret

Oversigt

Download videoer direkte fra enhver netværkskilde, så de er tilgængelige i Infuse (kun iOS/macOS) til offlineafspilning.

Anvendelse

Trin 1: Find den video, der skal downloades. Find den video, der skal downloades, åbn detaljevisningen, tryk på de 3 prikker, og tryk derefter på Download-ikonet for at starte overførslen.

Trin 2. Forløbet kan ses i det øverste billetområde eller på Infuses startskærm.

Aktivér indstillingen 'Subitle Downloads' i Settings > General for automatisk at downloade undertekster til synkroniserede filer.