Mac/iTunes-fildeling

• Opdateret

Oversigt

Brug Mac-fildeling til at overføre filer til Infuse (kun iOS) via Wi-Fi eller USB-kabel.

Anvendelse

Nedenstående trin gælder for macOS 10.15 og nyere. For tidligere versioner (eller for Windows) kan den samme proces udføres via iTunes.

Trin 1: Åbn et nyt Finder-vindue. Åbn et nyt Finder-vindue, og vælg den enhed, du ønsker at tilføje videoer til, i sidepanelet.

Trin 2. Vælg fanen Filer.

Trin 3. Træk de videoer eller mapper, du ønsker at overføre, over på Infuse på listen. Eksisterende videoer kan slettes ved at markere dem og trykke på tasten delete .

macOS viser ikke en status for igangværende overførsler, men filerne vises på listen, når overførslen er færdig.