AirDrop

• Opdateret

Oversigt

Brug AirDrop til at overføre videofiler mellem iOS- og macOS-enheder.

AirDrop fra macOS

Trin 1. Naviger til AirDrop-sektionen i Finder-sidepanelet.

Trin 2. Træk de valgte filer over på det enhedsikon, du ønsker at overføre til.

Trin 3. Filerne overføres trådløst, og Infuse åbnes automatisk, når det er færdigt.

AirDrop fra iOS

Trin 1. Find den video, der skal overføres, og træk billetten op for at vise indstillingen 'Del'.

Trin 2: Vælg den enhed, du vil overføre til.

For nogle almindelige formater (MP4, M4V, etc...) kan der være flere apps, der ser ud til at åbne filerne. For at undgå dette kan filtypen .infuse tilføjes til filer for at sikre, at de går direkte ind i Infuse.

F.EKS. inception.mp4.infuse