Smarte mapper

• Opdateret

Oversigt

'Smart Folders' er en funktion i Infuse, der gør det muligt at 'flade' en mappe ud og vise den som et spilbart element i stedet for en almindelig mappe.

Det kan være nyttigt, hvis filmtitler er organiseret i individuelle mapper med video, illustrationer, metadata og undertekstfiler indeni.

Fordele ved smarte mapper

Med Smart Folders aktiveret

• Mapper vises med filmillustrationer i stedet for generiske mappeillustrationer
  • Færre klik for at starte afspilning
  • Åbning af større mapper kan være langsommere
  • Den nøjagtige mappestruktur er skjult
  • Automatisk genkendelse af dvd- og Blu-ray-mapper

Med Smart Folders deaktiveret

• Mapper vises uden filmillustrationer
  • Ekstra klik kræves for at navigere ind og få adgang til videoer
  • Åbning af større mapper kan være hurtigere
  • Opretholder nøjagtig mappestruktur
  • Genkendelse af DVD- og Blu-ray-mapper kræver ændring af mappenavne (se nedenfor)

Disse forskelle gælder kun for browsing direkte via mapper. Indstillingen Smart Folders vil ikke have nogen effekt, når du gennemser indhold via biblioteket.

Aktivering og deaktivering af smarte mapper

Indstillingen Smart Folder kan aktiveres eller deaktiveres ved hjælp af den indstilling, der findes under sektionen Advanced, når man tilføjer et nyt share.

Indstillingen Smart Folder kan kun justeres, når man tilføjer delingen første gang. Når delingen er gemt, kan Smart Folder-indstillingen ikke justeres. Hvis du vil ændre Smart Folder-indstillingen for et eksisterende share, skal du fjerne det og tilføje det igen.

Brug af dvd- og Blu-ray-mapper med Smart Folders Off

Når Smart Folders er deaktiveret, viser Infuse ikke længere dvd- (VIDEO_TS) og Blu-ray- (BDMV) mapper som elementer, der kan afspilles, når man gennemser mapper direkte. I stedet vises de som normale mapper med de forskellige filer og mapper indeni synlige.

Disse vil stadig være flade, når du browser i biblioteket. ISO/IMG-filer påvirkes ikke af indstillingen Smart Folders.

Hvis dit bibliotek indeholder disse typer elementer, og du foretrækker at have Smart Folders deaktiveret, kan følgende udvidelser føjes til mapperne, så Infuse kan fortsætte med at flade disse specifikke elementer ud.

DVD-mapper

.dvdmedia

Blu-ray-mapper

.bluraymedia

Eksempler

DVD

Inception.dvdmedia/
Inception.dvdmedia/VIDEO_TS
Inception.dvdmedia/AUDIO_TS

Blu-ray

Inception.bluraymedia/
Inception.bluraymedia/BDMV
Inception.bluraymedia/CERTIFICATE