Håndtering af favoritter og lister

• Opdateret

Oversigt

Favoritter og lister er alsidige muligheder, som kan fastgøres til startskærmen, så man kan gennemse film, tv-serier og andre videoer.

Favoritter vs. lister

Favoritter og lister giver dig begge mulighed for hurtigt at få adgang til indhold, men de er lidt forskellige.

På iOS/macOS: Lister er tilgængelige og kan fastgøres til startskærmen.

På Apple TV:Favoritter vises som ikoner (ligesom bogmærker til bestemte kategorier). Lister er rækker med indhold.

Fastgørelse af genstande

iOS/macOS

Lister kan fastgøres ved at følge disse trin.

1. Browse til en bibliotekskategori efter eget valg (EG Library > By Genre > Action)
  2. Tryk på de 3 prikker i øverste højre hjørne, og vælg Pin to Home Screen.
  3. Vælg et navn, og tryk på Tilføj.
  4. Elementer fra den kategori vises nu direkte på startskærmen.

Apple TV

Favoritter og lister kan tilføjes ved at følge disse trin.

1. Find en kategori efter eget valg i biblioteket (EG Library > Movies > Unwatched)
  2. Hold den midterste knap (vælg) nede
  3. Vælg et navn til favoritten/listen
  4. Vælg, om du vil tilføje kategorien som en favorit eller en liste.
  5. Kategorien vises nu på startskærmen

Bemærk: Hvis biblioteksikonet ikke er synligt på startskærmen, kan det aktiveres under Indstillinger > Bibliotek.

Fjernelse af favoritter & Lister

Infuse leveres med et par standardfavoritter og -lister, men de kan nemt justeres ved at følge disse trin.

1. Identificer den favorit/liste, du gerne vil fjerne.
  2. Naviger til det pågældende afsnit i menuen Gennemse (iOS) eller Bibliotek (Apple TV).
  3. iOS: Naviger inde i kategorien, og tryk på de 3 prikker for at fjerne favoritten.
  4. Apple TV: Tryk længe på kategorien for at fjerne favoritten/listen.
  5. Elementet vil straks blive fjernet fra startskærmen.

For mappefavoritter, som er egentlige netværksmapper, er det bedst at skjule dem i stedet for at fjerne dem. Se nedenfor.

Skjulning af mappefavoritter

For favoritter, som er links til mapper på din netværksenhed, cloud storage osv., vil du sandsynligvis bare skjule dem i stedet for at fjerne dem helt, da en fuldstændig fjernelse af mappebaserede favoritter vil forhindre Infuse i at få adgang til indholdet i dem.

1. Identificer den favorit, du gerne vil skjule
  2. Tryk længe på favoritten, og vælg indstillingen Hide Favorite
  3. Elementet vil straks blive skjult fra startskærmen.

Hvis du vil fjerne skjulte favoritter, skal du gå til Indstillinger > Aktier > Delenavn og vælge den favorit, du vil fjerne.