Tilføjelse af brugerdefineret favoritbillede (tvOS)

• Opdateret

Oversigt

På Apple TV kan der tilføjes brugerdefinerede illustrationer til favoritter, som er synlige på startskærmen, så du får en helt personlig oplevelse.

Størrelse på kunstværk

Den anbefalede billedstørrelse er 1920 x 1080 (eller hvis du leder efter de nøjagtige dimensioner, vil størrelsen være 1808 x 936).

En række brugerskabte billeder kan findes her.

Anvendelse

Trin 1.Hvis du vil tilføje illustrationer til en favorit, skal du trykke længe på den og vælge Select Artwork .

Trin 2.Du kan nu søge efter det kunstværk, du ønsker at bruge, og se, hvordan det vil se ud på favorit-ikonet.

Trin 7.Dit valgte kunstværk vises nu i stedet for det almindelige favorit-ikon!