Streaming fra Plex, Emby og Jellyfin

• Opdateret

Oversigt

Infuse har en indbygget integration til Plex, Emby og Jellyfin, som giver dig mulighed for at bruge Infuse til at få adgang til og afspille videoer, der er gemt på disse servere.

Understøttede funktioner

• Adgang til videobiblioteker
  • Hentning af metadata og kunstværker
  • Synkroniser seerhistorik og afspilningsforløb
  • Synkroniseringsvurderinger
  • Adgang til On Deck- og In-progress-lister
  • Streaming på afstand
  • Play-version (kommer snart til Emby/Jellyfin)
  • Samlinger
  • Afspilningslister

Direkte tilstand vs. bibliotekstilstand

Infuse giver mulighed for at oprette forbindelse til medieservere på to måder: Direct Mode og Library Mode.

Når du opretter forbindelse til en medieserver som Emby, Jellyfin eller Plex, vil Infuse altid vise metadata fra serveren i stedet for at hente sine egne fra TMDB. Forskellen med Direct Mode er, at denne info ikke behøver at være pre-cached og gemt i et lokalt bibliotek på enheden. Alt hentes efter behov, on-the-fly. Dette kan ikke kun hjælpe med en hurtigere opsætningsproces, så du kan begynde at se dit yndlingsindhold hurtigere, det kan også hjælpe med at give hurtigere opdateringer, når indhold tilføjes eller fjernes -især for dem med større mediesamlinger.

Når det er sagt, har hver mulighed sine egne styrker og begrænsninger, så hvilken tilstand man skal vælge, kan variere afhængigt af situationen.

Direkte tilstand

• Hurtigere opdateringer fra serveren
  • Mindre lagerplads på enheden
  • Begrænset offline browsing
  • Ideel til større biblioteker

Bibliotekstilstand

• Kombinerer flere kilder i et enkelt bibliotek
  • Brug Infuse-bibliotekets kategorier og filtre
  • Mere robust offline-browsing
  • Ideel til små og mellemstore biblioteker

Aktivér eller deaktivér Library Mode under fanen Avanceret, når du tilføjer eller redigerer en medieserverforbindelse.

Tilføjelse af en medieserverforbindelse (iOS/macOS)

Trin 1. Tryk på ikonet Indstillinger (tandhjul) i nederste højre hjørne, og vælg Tilføj filer.

Trin 2. Find afsnittet Media Servers , og vælg Add Media Server.

Trin 3. Vælg den server, du gerne vil oprette forbindelse til, og følg anvisningerne for at oprette forbindelse.

Plex og Emby giver mulighed for at logge ind med onlinekonti. Jellyfin kræver et direkte serverlogin.

Trin 3 (valgfrit). Vælg et eller flere biblioteker, der skal tilføjes som en favorit. Ved at gøre dette tilføjes et direkte link til medieserverbiblioteket på skærmen Infuse > Files.

Trin 4 (valgfrit). Som standard scanner Infuse indholdet fra alle dine biblioteker, men du kan begrænse, hvilke biblioteker der scannes, ved at fjerne markeringen af uønskede biblioteker i Indstillinger > Bibliotek.

Trin 5. Infuse vil automatisk begynde at cachelagre information og illustrationer fra dine biblioteker og gemme det på din enhed, så du hurtigt kan få adgang til det. Når det er gjort, kan du gennemse dine videoer ved hjælp af bibliotekskategorierne på startskærmen, søgesiden eller få adgang til dine favoritter direkte fra skærmen Filer.

Tilføjelse af en medieserverforbindelse (Apple TV)

Trin 1. Gå til Settings > Shares, og tryk på Add Media Server .

Trin 2. Følg trinene for at logge ind på din medieserver.

Trin 3 (valgfrit). Vælg et eller flere biblioteker, der skal tilføjes som en favorit. Dette vil tilføje et direkte link til biblioteket på Infuses startskærm.

Trin 4 (valgfrit). Som standard scanner Infuse indholdet fra alle dine biblioteker, men du kan begrænse, hvilke biblioteker der scannes, ved at fjerne markeringen af uønskede biblioteker i Indstillinger > Bibliotek.

Trin 5. Infuse begynder automatisk at cachelagre oplysninger og illustrationer fra dine biblioteker og gemmer disse oplysninger på din enhed, så du hurtigt kan få adgang til dem. Når det er gjort, vil du kunne gennemse dine videoer ved hjælp af bibliotekskategorierne på startskærmen, søgesiden eller få adgang til dine favoritter direkte fra startskærmen.

Scanning efter nyt indhold

Infuse scanner automatisk efter nyt indhold.

En scanning finder sted:

• Når Infuse er åbnet
  • Hvert 15. minut, hvis appen er åben
  • Hver time i baggrunden, hvis Background App Refresh er aktiveret i Apple TV-indstillingerne

En scanning kan også udløses manuelt ved at trykke på "Scan for Changes" under Settings > Library. En opdatering kan også udløses ved at trykke på teksten "Sidste opdatering" i bibliotekssektionen (tvOS) eller på opdateringsikonet i øverste højre hjørne af startskærmen (iOS/macOS).

Forfriskende video-detaljer

Opdateringer af eksisterende indhold, som er blevet opdateret, kan foretages ved at vælge 'Refresh'. På Apple TV kan du finde indstillingen Opdater på detaljesiden eller ved at trykke længe på en videos ikon eller titel. På iOS/macOS finder du indstillingen Opdater ved at trykke på de tre prikker på kortet med videodetaljer eller ved at stryge til venstre på en titel, mens du browser i listevisning.

Plex & Play-version

Med Plex er det muligt at have flere kopier af en film samlet under et enkelt element. Infuse vil vise disse elementer som et enkelt element og bede dig om at vælge en version, når du spiller en titel for første gang. Infuse vil huske dit valg, når du spiller den samme titel på den samme enhed.

Du kan nemt vælge en anden version ved at trykke længe på Play-knappen eller filmens titel i listevisningen.

Brug af Trakt

Det er muligt at bruge Trakt til at spore fremskridt for videoer, der streames fra medieservere.

Når du streamer, sender Infuse historik og fremskridt til både medieserveren og Trakt. Men da Infuse er afhængig af medieserveren som kilde til at vedligeholde, hvad der er set, og hvad der ikke er set, vil historikken ikke blive synkroniseret fra Trakt tilbage til Infuse.

Hvis du vil indsende vurderinger eller markere elementer som set, anbefaler vi, at du gør det via Infuse-appen, så dine ændringer synkroniseres til både medieserveren og Trakt.

Brugeragenter og andre forbindelsesoplysninger

Infuse kan bruge forskellige brugeragenter afhængigt af forbindelsestypen og den funktion, der bruges. Læs mere om forbindelsesoplysninger for Emby, Jellyfin og Plex.

Fejlfinding

Jeg får en fejl, når jeg forsøger at oprette forbindelse

I nogle opsætninger kan det være nødvendigt at sikre, at funktionen Remote Access er aktiveret på din Plex-server.

Jeg kan ikke oprette forbindelse eller ser meddelelsen 'Indexing Failed'.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at forbinde Infuse til medieserveren igen for at sikre, at sikkerhedstokenet er opdateret. For at gøre dette skal du blot følge trinene for at oprette forbindelse til Plex, Emby eller Jellyfin, som du finder i området Infuse > Settings. Det er normalt ikke nødvendigt at fjerne den aktuelt gemte serverforbindelse, men det kan gøres som en drastisk foranstaltning, hvis du stadig oplever problemer efter at have genoprettet forbindelsen.

Filer fra Plex afspilles fint på mit lokale netværk, men afspilles ikke ved fjernstreaming

I øjeblikket vil Infuse forsøge at streame alt indhold direkte, mens Plex-appen kan omkode videoer til et mindre format.

I nogle tilfælde skal du justere båndbreddeindstillingerne i Plex, så de er dobbelt så høje som bitraten på den video, der streames, for at kunne streame direkte. Dette er nødvendigt, da bitraten for en video er angivet som gennemsnittet, og den faktiske bitrate kan være højere eller lavere afhængigt af den del af videoen, der afspilles.

Lidt mere info om de tilgængelige båndbreddeindstillinger i Plex kan findes her.

Jeg ser en fejl om, at Plex Relay er aktivt.

Plex Relay er en tjeneste leveret af Plex til fjernstreaming. Den har en lav båndbreddegrænse, så brug af den kan føre til afspilningsproblemer.

Det er muligt at undgå at bruge dette ved at deaktivere tjenesten på din enhed, og mere information om nogle måder at gøre dette på kan findes her.

Hvis du streamer lokalt, kan Plex fejlagtigt dirigere trafikken gennem sin relæ-tjeneste (hvilket ikke er nødvendigt på et lokalt netværk). I dette tilfælde kan du prøve at genstarte din Plex-serverenhed.