Oversigt over indstillinger

• Opdateret

Oversigt

Infuse indeholder mange justerbare muligheder, som kan tilpasses til mange specifikke brugssituationer. Nedenfor er en oversigt over, hvad hver indstilling gør.

Generelt

• Vis Apple 'TV'-bibliotek (kun iOS) - Få adgang til synkroniserede videoer fra 'TV'-appen
  • Vis filnavne - Vis fulde filnavne i stedet for titler
  • Filhåndtering - Tillad sletning af fjernvideoer
  • Listevisning (kun Apple TV) - Skift fra gitter- til listevisning
  • Sorteringsrækkefølge - Juster standardsorteringsrækkefølgen for browsing af filer
  • Vis plakattitler - Vis videotitler under plakater i gittervisning
  • Udseende - Skift mellem lys og mørk tilstand (På Apple TV indstilles dette i menuen tvOS-indstillinger > Generelt > Udseende)
  • App-ikon - Skift mellem lyst og mørkt app-ikon
  • Hentning af metadata - Tillad, at metadata og illustrationer hentes fra TMDB
  • Indlejrede metadata - Tillad Infuse at læse metadata/kunstværk, der er indlejret i dine filer (Dette vil gøre hentning af metadata langsommere)
  • Download undertekster (kun iOS/macOS) - Download automatisk undertekster til lokalt (synkroniseret) indhold
  • Cellular Sync & Download (kun iOS) - Tillad automatisk bibliotekssynkronisering og download af filer, mens du bruger mobildata
  • Up Next List - Juster, hvilke sektioner der er synlige i hovedlisten Up Next List på startskærmen.
  • Overvågede indikatorer - Vis overvåget ikonoverlay i gittervisning
  • Dagens valg - Aktiver/deaktiver dagens valg-funktionen
  • Vis logoer (kun iPad, Apple TV, Mac) - Aktivér/deaktivér film-/serielogoer
  • Hide Spoilers - Slør beskrivelser og miniaturebilleder af tv-episoder, du ikke har set
  • Del nedbrudsdata - Tillad Infuse at indsamle anonyme diagnose- og nedbrudsdata (systeminfo, video-codecs, anvendt tid osv.).
  • Auto-Select Next - Fremhæv automatisk det næste tv-afsnit, når du er færdig med et tidligere afsnit.
  • Metadata - Viser, hvor meget lokal plads der bruges til metadata/kunstværk - tryk for at rydde.

Synkronisering

• Trakt - Log ind og juster Trakt-indstillinger (mere info)
  • iCloud Sync - Tillad biblioteksoplysninger at blive synkroniseret via iCloud (mere info)

Samlinger & Grupper

• Gruppér film i samlinger - Vis samlinger i stedet for individuelle film, når du gennemser filmkategorier
  • Gruppér tv-serier i samlinger - Vis samlinger i stedet for individuelle serier, når du gennemser tv-seriekategorier
  • TMDB Collections - Grupper filmopfølgere i samlinger baseret på info fra TMDB
  • Brugerdefinerede samlinger - Vis brugerdefinerede samlinger, du har oprettet
  • Detaljer - Når dette er aktiveret, vil valg af en kollektions plakat føre dig til detaljesiden. Deaktivering af gennemsyn af samlinger i en gittervisning
  • Smart Groups - Gruppér automatisk flere kopier af en film (forskellige klip, opløsninger, duplikater osv.) i et enkelt element.
  • Vælg version - Valg af standardversion, når du åbner en Smart Group

Afspilning

• Undertekster - Vis undertekster som standard, hvis de findes.
  • Gesture Control (kun iOS) - Brug bevægelser under afspilning (mere info)
  • Kontinuerlig afspilning - Afspil automatisk den næste video
  • Genoptag afspilning - Vælg, hvad der sker, når du genoptager videoer
  • Kapitelkontroller - Juster edge-tap-adfærden (Apple TV) eller afspilningsoverlay-knapperne (iOS).
    • = Brug knapper/kanttryk til at springe mellem kapitler
    • Fra = Brug knapper/kanttryk til at springe over tidsintervaller
  • Forward Skip - Indstil tid i sekunder for forward skip-handling (har ingen effekt, hvis Chapter Controls er aktiveret)
  • Backward Skip - Indstil tid i sekunder for baglæns spring (har ingen effekt, hvis Chapter Controls er aktiveret)
  • Baggrundsafspilning (kun iOS) - Gør det muligt at afspille videoer med kun lyd i baggrunden, mens du bruger andre apps
  • Landskabslås (kun iPhone) - Lås afspilning til landskabstilstand hele tiden
  • Streaming-cache
    • Auto- Brug en effektiv read-ahead-cache ved hjælp af ledig diskplads og RAM.
    • Memory Only- Brug en read-ahead cache, der kun bruger RAM.
    • Legacy- Bruger ikke en read-ahead-cache og bruger kun RAM.
  • Afspilningshastighed - Juster standardafspilningshastigheden (afspilningshastigheden kan også justeres under afspilning)
  • Dolby Vision (gælder kun for profil 8)
    • Til - Aktiver afspilning af Dolby Vision
    • Fra - Deaktiver Dolby Vision-afspilning, og afspil Dolby Vision-filer i HDR (anbefales til tv-modeller, der ikke understøtter Dolby Vision).

Lyd

• 5.1 Audio over HDMI (kun iOS) - Tillad 5.1 passthrough, når du bruger HDMI-adaptere
  • 5.1-lyd over AirPlay (kun iOS) - Tillad 5.1-passthrough, når du bruger AirPlay (kun Dolby AC3)
  • Volumenforøgelse - Forøg lydstyrken med op til 300 % (dette kan også aktiveres for hver enkelt video i afspilningsmenuen, mens en video afspilles).
  • Downmix Volume - Original/Normaliseret. Brug Normalized, hvis du oplever statisk eller knitrende lyd i højere scener.
  • LFE in Stereo Downmix - Inkluder LFE-kanalen (subwoofer) i 2.0-stereomixet for at få ekstra lav lyd.

Sprog

• Audio - Vælg dit foretrukne sprog til lydsporene
  • Undertekster - Vælg dit foretrukne sprog til undertekstsporene
  • Metadata - Vælg dit foretrukne sprog til metadata og illustrationer

Hvis du vælger 'Auto', vil Infuse bruge de aktuelle sprogindstillinger fra din enhed og automatisk vælge alle numre, der kan være tagget med 'standard'-tagget. Hvis du vil undgå at bruge standardtagget, kan du skifte fra Auto til dit foretrukne sprog.

Hvis du vælger "Original", hentes metadata og illustrationer på originaludgivelsens sprog. For eksempel vil titler udgivet i Frankrig blive vist på fransk, USA vil blive vist på engelsk, og Japan vil blive vist på japansk. Dette vil tilsidesætte sprogindstillingerne på din enhed.

Forældrekontrol

• Begrænsninger - Aktivér forældrekontrol
  • Brug Face/Touch ID (kun iOS/macOS) - Aktivér Face/Touch ID
  • Skift adgangskode - Indstil en ny adgangskode
  • App Lock (kun iOS/macOS) - Kræver en adgangskode for at åbne Infuse
  • Søgelås - Kræv en adgangskode for at bruge søgefunktioner
  • Disable Files App (kun iOS) - Forhindr filer i at være tilgængelige via iOS-appen 'Files'.
  • Tilladte ratings for film/tv-serier - Vælg de ratings, der ikke kræver adgangskode.
  • Kræv PIN - Juster, hvor ofte en PIN-kode skal indtastes.