Afspilningslister

• Opdateret

Oversigt

Infuse understøtter oprettelse af brugerdefinerede spillelister, som giver mulighed for fleksible måder at nyde dine videoer på. Loop- og shuffle-funktioner er tilgængelige for spillelister samt mapper og kategorier.

Oprettelse af afspilningslister

Trin 1.Find den første video, du vil tilføje, åbn menuen med de 3 prikker på detaljesiden, og vælg Playlists item.

På Apple TV findes knappen Playlists på siden med videodetaljer.

Trin 2. Vælg fra en eksisterende liste, eller tryk på "Opret afspilningsliste" for at starte en ny liste.

Trin 3. Giv din playliste et fantastisk navn.

Trin 4. Elementet vises i den valgte afspilningsliste. For at fjerne et element skal du blot trykke på afspilningslistens navn.

Brug af afspilningslister

Når en playliste er oprettet, kan den tilgås via biblioteket.

På iOS/macOSskal du trykke på søgeikonet i den nederste navigationslinje og vælge Afspilningslister.

På Apple TV, vælg punktet Library på startskærmen og vælg Playlists.

Loop & Shuffle

Loop og shuffle kan bruges til at afspille en playlistemappe, en kategori, tv-sæsoner eller individuelle videoer.

For at få adgang til afspilningsindstillinger påiOS/macOS, skal du finde listen/mappen med de filer, du vil afspille, navigere indeni og trykke på menuen med de 3 prikker.

For at få adgang til afspilningsmuligheder på Apple TV, skal du finde den gruppe af filer, du vil afspille, fremhæve mappen/kategorien og trykke længe på knappen Play/Pause .

Sletning af spillelister

Uønskede spillelister kan nemt fjernes ved at følge disse trin.

På iOS/macOSskal du navigere ind i den afspilningsliste, der skal slettes, og vælge Delete i menuen med de tre prikker i øverste højre hjørne.

På Apple TV skal du trykke længe på afspilningslistens navn og vælge Delete Playlist .