Opgrader til Infuse 7

• Opdateret

Oversigt

I en begrænset periode kan brugere af v4, v5 og v6 få et gratis år med Infuse Pro , når de opgraderer til Infuse 7.

Hvad er nyt i Infuse 7?

Infuse 7 indeholder en helt ny macOS-app sammen med hundredvis af andre funktioner, forbedringer og rettelser - og der kommer flere til hver måned!

Se den fulde liste over alt det nye på .

Sådan opgraderer du

Følg disse trin for at drage fordel af dette tilbud.

1. Installer din seneste betalingsversion af Infuse (på iOS eller Apple TV), og sørg for, at dine Pro-funktioner er aktive (se efter Infuse Pro-teksten/logoet i menuen Indstillinger). Hvis du har brug for at downloade en gammel version, kan du finde den i afsnittet Purchased i App Store.
  2. Download Infuse 7 , og tryk på Upgrade to Pro i Indstillinger
  3. Se efter teksten 1 Year Trial i boksen Yearly subscription, og vælg derefter Yearly. Bemærk: Hvis prøveteksten ikke er synlig, bedes du sende os en e-mail på .
  4. Efter opgradering i Infuse 7 kan den gamle app fjernes.

Tak, fordi du bruger Infuse! 🧡

Hvis du opgraderer til Pro i Infuse 7, kan du automatisk modtage alle fremtidige opdateringer (selv større udgivelser som v8, v9, v200 osv...).