Opgrader til Infuse 8

• Opdateret

Oversigt

I en begrænset periode kan de, der har ældre versioner af Infuse (Infuse4, Infuse Pro 5, Infuse Pro 6), få et gratis år med Infuse Pro, når de opgraderer til Infuse 8.

Hvad er nyt i Infuse 8

Infuse 8 indeholder hundredvis af fantastiske nye funktioner, forbedringer og rettelser - og der kommer flere til hver måned!

Se den fulde liste over alt det nye på .

Sådan opgraderer du

Følg disse trin for at drage fordel af dette tilbud.

1. Installer din seneste betalte version af Infuse (på iPhone, iPad eller Apple TV), og sørg for, at dine Pro-funktioner er aktive (se efter Infuse Pro-teksten/logoet i menuen Indstillinger). Bemærk: Gamle versioner af Infuse kan findes i afsnittet Purchased i App Store.
  2. Download Infuse 8, og tryk på Opgrader til Pro mulighed i Indstillinger
  3. Se efter teksten 1 Year Trial i boksen Yearly subscription, og vælg derefter Yearly. Bemærk: Hvis prøveteksten ikke er synlig, bedes du sende en e-mail til os og vedlægge en kopi af din originale købskvittering.
  4. Når dine Pro-funktioner er aktive i Infuse 8, kan den gamle app fjernes.

Tak, fordi du bruger Infuse! 🧡

Hvis du opgraderer til Pro i Infuse 8, får du adgang til dine Pro-funktioner på alle enheder (iPhone, iPad, Apple TV, Mac og Vision) og modtager automatisk alle fremtidige opdateringer (selv større udgivelser som v9, v10, v200 osv...).