Hvad er Infuse?

• Opdateret

En introduktion

Infuse er en alsidig videoafspiller-app, der fås til iPhone, iPad, Apple TV og Mac. Det kan afspille stort set alle videofiler, der nogensinde er skabt, og kan automatisk downloade metadata og illustrationer for at hjælpe dig med at holde hele dit videobibliotek organiseret.

Hvilke medietyper understøttes?

Infuse understøtter alle almindelige videofiler og mange andre mindre almindelige typer.

Videoer: 3GP, AVI, ASF, BDMV, DIVX, DVD, MEDIA, DVR-MS, FLV, ISO/IMG, M2TS, M4V, MKV, MOV, MP4, MPEG, MTS, MXF, OGM, OGV, TS, VIDEO_TS ,WEBM, WM, VWTV

Lydspor (indeholdt i videofiler): AAC, AC3, E-AC3, DTS, DTS-HD, FLAC, MP3, OGG, DOLBY, WMA

Undertekster:DVB, DVDSUB, MICRODVD, MPL2, PGS, SMI, SSA/ASS, SRT, SUB, TIDSINDSTILLET TEKST, TMP, TXT, VOBSUB, VTT, XSUB

Hvilke enheder kan jeg bruge Infuse på?

Infuse er kompatibel med de fleste nyere Apple-enheder, herunder:

• iPhone (iOS 13 og nyere)
  • iPod touch (iOS 13 og nyere)
  • iPad (iPadOS 13 og nyere)
  • Apple TV (4. generation og nyere)
  • Mac (macOS 11 og nyere)

Hvad kan Infuse ellers hjælpe mig med?

Infuse indeholder mange andre fantastiske funktioner, der gør det nemt og spændende at nyde videoer i dit bibliotek. Nye funktioner bliver også tilføjet hele tiden, og vi vil meget gerne høre om alle de forslag, du måtte have i vores forum.

Relateret side: Infuse-funktioner