Indkøb og familiedeling

• Opdateret

Sådan får du Pro

Infuse Pro fås som et abonnement (månedligt eller årligt) eller som et engangskøb (Lifetime). Alle fremtidige opdateringer (selv større udgivelser som v8, v9, v42 osv.…) er inkluderet i alle købsmuligheder i appen.

Download Infuse 7 (gratis med mulighed for køb i appen)

Familiedeling

Familiedeling understøttes for både in-app-køb og abonnementer. Få mere at vide om Family Sharing

Tips til familiedeling (iOS 14.2 og nyere)

1. Familiemedlemmer er blevet tilføjet til Family Sharing med Purchase Sharing aktiveret (Bemærk: Både kontoen, der deler købet, og kontoen, der bruger købet, skal aktivere Purchase Sharing)
  2. For abonnementer skal du sikre dig, at deling er aktiveret på Infuse-abonnementssiden (App Store > Abonnementer > Infuse).
  3. Tryk på knappen Gendan i købsprompten (hvis den vises).

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at slette og downloade appen igen fra det primære familiemedlems liste over købte apps i App Store.

Alternativ mulighed for familiedeling via Trakt (kan bruges mellem App Store-regioner)

1. Log ind på Trakt på køberens enhed i menuen Indstillinger i Infuse (Bemærk: På iOS/macOS skal du kigge efter det orange Trakt-ikon i øverste højre hjørne af menuen Indstillinger).
  2. Log ind på den samme Trakt-konto på andre enheder

Opgradering fra ældre versioner

Ældre brugere er berettiget til særlige priser, når de opgraderer. Læs mere på