Streaming fra cloud-tjenester

• Opdateret

Oversigt

Infuse understøtter streaming fra mange cloud-tjenester, herunder: Dropbox, Google Drive, OneDrive, Box, pCloud,Yandex.Disk, MEGA, og Aliyun Drive.

Streaming er tilgængelig på iOS, Apple TV og Mac, men forbindelser til cloud-tjenester kan kun oprettes på iOS og Mac. Når der er oprettet en forbindelse, synkroniseres den til andre enheder via iCloud.

Tilføjelse af et Cloud Share

Trin 1. Tryk på ikonet Indstillinger (tandhjul) i nederste højre hjørne, og vælg Tilføj filer.

Trin 2. Find afsnittet Gemte aktier, og vælg Tilføj...

Tilføj filer.png

Trin 3. Vælg den cloud-tjeneste, du ønsker at bruge, fra listen, og følg derefter anvisningerne for at logge ind og forbinde din konto.

Trin 4. (valgfrit) Når du er tilsluttet, kan du vælge at tilføje en eller flere favoritter for at få direkte adgang til de mapper, du bruger mest. Tryk blot på stjerneikonet for at tilføje en mappe som favorit.

Det er nødvendigt at tilføje mindst én favorit for at få adgang til videoer på Apple TV.