Indsendelse af diagnostiske logfiler

• Opdateret

Oversigt

For at hjælpe med at fejlfinde et problem kan det nogle gange være nyttigt at indsende en diagnostisk log fra din enhed.

Sådan indsender du logfiler

På iOS eller macOSskal du trykke på Email Us i bunden af menuen Infuse Settings/Preferences.

Bemærk: Hvis du sender en e-mail fra Infuse-appen, åbnes der automatisk en supportsag, så skriv venligst et par bemærkninger om det problem, du oplever, når du sender e-mailen (eller hvis du allerede har en åben supportsag, kan du henvise til nummeret på den eksisterende supportsag).

På Apple TVkan muligheden for at indsende logfiler findes i Infuse > Settings > Submit Diagnostics.

Når du har indsendt dine logfiler, skal du sende en e-mail til den viste adresse, henvise til den unikke kode, der vises på Apple TV, og inkludere et par detaljer om det problem, du løber ind i.