Vejledning til hurtig start

• Opdateret

Hurtig start

Denne quick-start er den hurtigste måde at konfigurere og begynde at bruge Infuse på din(e) enhed(er). Yderligere information kan også findes i de linkede vejledninger.

1. Download Infuse fra App Store
  2. Når du åbner Infuse første gang, bliver du bedt om at tilføje videoer.
  3. Når du har linket (eller overført) nogle videoer, vil Infuse arbejde på at organisere dine videoer i biblioteket og downloade de relevante metadata og illustrationer. De fleste populære filnavnestile understøttes, men det kan være en god idé at se listen liste over anbefalede navnestilefor at sikre, at du får de bedste resultater.
  4. Når organiseringsprocessen er færdig, er du klar til at afspille nogle videoer!