Retning af uoverensstemmende titler

• Opdateret

Oversigt

I de fleste tilfælde vil de korrekte metadata og illustrationer blive fundet automatisk. Men hvis der er lignende titler tilgængelige, kan det være nødvendigt med manuelle rettelser.

Manuelle rettelser

Trin 1:Åbn detaljesiden for den forkert matchede vare.

Trin 2: Vælg Edit Metadata i menuen med de 3 prikker i øverste højre hjørne (på Apple TV vises den i nærheden af Play-knappen).

Trin 3: Vælg den korrekte titel fra listen over matches (brug søgefeltet, hvis der ikke findes nogen passende matches).

Når du retter en post for en tv-serie, er det kun nødvendigt at ændre en enkelt episodefil. Alle episoder i serien vil derefter blive matchet automatisk.