Brug af indlejrede metadata

• Opdateret

Oversigt

For nogle videoer (f.eks. hjemmevideoer) ønsker du måske ikke, at Infuse skal forsøge at hente metadata og illustrationer til dine videoer. I dette tilfælde kan du bede Infuse om at bruge indlejrede metadata for en enkelt video, en enkelt mappe eller for alle videoer.

For en enkelt video

Trin 1: Tryk længe (højreklik på macOS) på videoens plakat, og vælg indstillingen Rediger metadata.

Trin 2: Vælg indstillingen 'None - use embedded metadata', som vises øverst på listen.

For en hel mappe

For at bruge indlejrede metadata til en hel mappe (inklusive alle undermapper) skal du trykke længe (højreklikke på macOS) på mappeikonet og vælge 'Brug lokale metadata'.

Mapper, der er tagget som lokale metadata, kan aftagges, men de cachelagrede oplysninger forbliver, indtil en titel redigeres manuelt, eller indstillingen Ryd alle metadata i Indstillinger bruges.

Til alle videoer

Hvis du vil deaktivere metadatahentning for alle videoer og kun stole på indlejrede metadata, skal du deaktivere indstillingen 'Metadata Fetching', der findes i Infuse > Settings > General.