Tilsidesættelse af illustrationer og metadata

• Opdateret

Oversigt

I nogle tilfælde kan det være nyttigt at tilføje dine egne metadata og illustrationer til specifikke titler. Det kan være tilfældet, når du vil se et bestemt billede eller tilføje detaljer til ting som hjemmevideoer.

Favorit-kunstværk

Brugerdefinerede illustrationer kan indstilles til favoritter ved at tilføje et billede i den mappebaserede favorit.

Apple TV

• favorite-atv.png (eller jpg) - 1920 x 1080px anbefalet størrelse

På Apple TV kan man også vælge sit favoritkunstværk ved at trykke længe på et favoritikon og vælge "Select Favorite Artwork".

iOS/Mac

• favorite.png (eller jpg) - 1000 x 1500px anbefalet størrelse

Folder Artwork

Brugerdefinerede illustrationer kan indstilles til mapper ved at tilføje et billede i en mappe.

• folder.png (eller jpg) - 1000 x 1500px anbefalet størrelse

Filmens illustrationer

Plakater

Vises i gitter- og listevisninger

For at tilsidesætte skal du placere et billede med samme navn ved siden af videofilen.

Inception-2010.mkv

Fanart

Vises på detaljesiden og Up Next-listen.

For at tilsidesætte skal du placere et billede med samme navn + 'fanart'-tekst ved siden af videofilen.

Inception-2010.mkv

Logo

Vises på detaljesiden (kun iPad, Apple TV, Mac).

For at tilsidesætte skal du placere et billede med samme navn + 'logo'-tekst ved siden af videofilen.

Inception-2010.mkv
Inception-2010-logo.png (eller Inception-2010-clearlogo.png)

Illustrationer til tv-serier

Overstyring af serie-/sæsongrafik er tilgængelig, når episoder er organiseret i mapper efter sæson (Serienavn/Sæson X/episoder.mkv).

E.G. Breaking Bad/Season 1/Breaking Bad S01E01.mkv

Detaljer om brug

Episodebillede
seriesname/season 1/episodefilename.jpg

Sæsonplakat
seriesname/season 1-poster.jpg

All Seasons-plakat

Serieplakat (kun tilgængelig, når du bruger Library)

Seriefanart

Serielogo
seriesname/logo.png (eller clearlogo.png)

Det er ikke muligt at tilsidesætte serie-/sæsonbilleder, når du bruger Google Drev, OneDrive, Box eller Aliyun Drev.

Anbefalet plakatstørrelse 1000 x 1500px, (1:1,5 ratio). Den anbefalede størrelse for liggende billeder er 1920 x 1080 px eller 3840 x 2160 px (16:9-forhold).

Metadata

Tekstuelle metadata kan også tilføjes manuelt ved hjælp af XML- eller NFO-filer. Disse filer kan oprettes ved hjælp af software som tinyMediaManager , og de mest almindelige tags understøttes i Infuse.

Anvendelse

For at tilsidesætte en film skal du placere en XML/NFO-fil med samme navn ved siden af videofilen.

Inception-2010.mkv
Inception-2010.nfo

Prøver

Det er ikke muligt at tilsidesætte metadata og illustrationer, når der oprettes forbindelse via UPnP eller DLNA.