Trakt Sync

• Opdateret

Oversigt

Brug Trakt-integrationen i Infuse til at holde overvågningshistorik, fremskridt og ratings synkroniseret med din Trakt-profil.

Krav

• En gratis Trakt.tv-konto (tilmeld dig her)
  • Logget ind på Trakt på alle enheder (login via Infuse > Settings)
  • Scrobbing aktiveret (Infuse > Settings)

Hvad er synkroniseret?

• Se historien
  • Afspilningsposition for igangværende elementer
  • Bedømmelser og kommentarer

Gratis vs. professionel

Den gratis version af Infuse er i stand til at sende data til Trakt (1-vejs synkronisering). Infuse Pro tilføjer understøttelse af både at sende data til Trakt og hente opdateringer fra Trakt (2-vejs synkronisering). Denne tovejssynkronisering gør det muligt at opdatere ændringer, der er foretaget på Trakts hjemmeside eller via andre apps, i Infuse.

Brug af Trakt med Emby, Jellyfin og Plex

Når du bruger en medieserverforbindelse (såsom Emby, Jellyfin eller Plex), vil Infuse kunne sende overvågningshistorik til Trakt, men den vil ikke trække overvågningshistorik fra Trakt. I stedet vil Infuse stole på den viste historik og afspilningsforløbet, der leveres af medieserversoftwaren.

Trakt Sync kan bruges med eller uden iCloud Sync aktiveret.