Hvordan giver jeg et Pro-abonnement som gave?

• Opdateret

Lige nu er det ikke muligt at give et abonnement på App Store-apps som gave, men du kan give en Apple-kredit, så venner og familie kan købe den.

Når du sender en Apple-kredit, kan modtageren bruge den til at betale for varer i App Store. For at gøre dette skal du følge disse trin på din iOS-enhed.

1. Åbn App Store-appen
  2. Tryk på dit foto eller log ind-knappen øverst på skærmen (du vil blive bedt om at logge ind, hvis du ikke allerede er det).
  3. Tryk på 'Send gavekort via e-mail'
  4. Indtast modtagerens e-mailadresse. Tilføj en personlig besked, hvis du vil.
  5. Tryk på det beløb, du vil give som gave, eller tryk på Andet for at indtaste et andet beløb.
  6. Som standard sendes gaven umiddelbart efter, at du har købt den. Hvis du vil planlægge, at gaven skal sendes senere, skal du trykke på I dag og derefter angive den dato, hvor gaven skal sendes.
  7. Tryk på Næste
  8. Vælg et tema til din gave, og tryk derefter på Næste
  9. Tryk på Køb, og tryk derefter på Køb nu for at bekræfte

Du kan finde flere oplysninger i denne vejledning

Når modtageren har modtaget din gave, kan de bruge den til at abonnere på Infuse Pro. Det er nemt!