iCloud synchroniseren

  • Bijgewerkt

Overzicht

iCloud kan worden gebruikt om bibliotheekgegevens zoals lijsten, bekeken geschiedenis en beoordelingen tussen meerdere apparaten gesynchroniseerd te houden.

Vereisten

  • Aangemeld bij dezelfde iCloud-ID op alle apparaten
  • iCloud Drive ingeschakeld op alle apparaten (details hier)
  • iCloud Sync ingeschakeld in Infuse > Instellingen > Sync
  • Gratis iCloud-opslag (details hier)
  • De nieuwste versie van Infuse draaien op alle apparaten (release notes)

Alle apparaten: Het is mogelijk om in te loggen met aparte ID's voor iCloud en de App Store. Om iCloud Sync te gebruiken, moet je op alle apparaten dezelfde ID voor iCloud gebruiken. De App Store ID's kunnen verschillend zijn, indien nodig.

Apple TV: Het is mogelijk om meerdere gebruikersprofielen in te stellen met verschillende Apple ID's. Om iCloud Sync te gebruiken, moet u ervoor zorgen dat de Standaardgebruiker de juiste iCloud-ID gebruikt.

Wat is gesynchroniseerd

Gratis + Pro

  • Opgeslagen netwerkshares (adres, gebruikersnaam, wachtwoord, enz...)*
  • Opgeslagen favorieten
  • Opgeslagen homescreen lay-outs (Lijsten & Favorieten)
  • Algemene instellingen (alleen iOS-back-ups)
  • Directe URL's toegevoegd via 'Bestanden toevoegen' op iOS/macOS
  • Tekstuele metagegevens
  • Handmatige metadata-correcties (correcties voor mismatchte titels)
  • Bestandsspecifieke afspeelinstellingen (geselecteerd audio-/subtitelspoor, zoominstelling, enz...)
  • Gedownloade ondertitels
  • Afspeellijsten
  • Collecties

*Plex- en Emby Connect-shares worden niet gesynchroniseerd en moeten op elk apparaat worden ingesteld. Dit komt doordat deze diensten unieke apparaattracering hebben.

Alleen pro

  • Up Next (volgende) lijst (items in uitvoering en recent toegevoegd)
  • Geschiedenis kijken
  • Afspeelpositie voor items die bezig zijn
  • Beoordelingen

iCloud-gegevens verwijderen

Volg de onderstaande stappen om de naar iCloud gesynchroniseerde gegevens te verwijderen.

  1. Navigeer op iOS naar Instellingen > [jouw naam] > iCloud > Opslag beheren
  2. Scroll naar beneden en zoek de vermelding voor Infuse
  3. Tik erop om de optie Gegevens verwijderenweer te geven.

icloud.jpg

Deel dit artikel

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 180 van 322

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen