Pro-abonnementen herstellen

• Bijgewerkt

Overzicht

In de meeste gevallen wordt uw bestaande Pro-licentie automatisch geactiveerd (en gedeeld met gezinsleden) wanneer u Infuse installeert of bijwerkt. Door onverwachte problemen in de App Store kunnen handmatige stappen soms echter nodig zijn om eerdere aankopen te herstellen.

In-App aankopen herstellen

1. Tik op de knop Herstellen op de aankoopprompt die verschijnt
  2. Start het apparaat opnieuw op en tik op Herstellen in de aankoopaanwijzing als deze verschijnt.

Als geen van beide helpt, kunt u de volgende stappen proberen.

1. Verwijder de momenteel geïnstalleerde Infuse-app van uw apparaat
  2. Afmelden bij de App Store via Instellingen > iTunes en App Store
  3. Start uw apparaat opnieuw op
  4. Aanmelden bij de App Store via Instellingen > iTunes en App Store
  5. Als u een abonnement gebruikt, zorg er dan voor dat dit als actief wordt weergegeven in Instellingen > iTunes en App Store > Apple ID > Abonnementen
  6. Download Infuse opnieuw van de App Store en tik op de knop Herstellen op het aankoopvenster (als dit verschijnt).

Hoe In-App aankopen herstellen met Family Sharing

Op het apparaat van de koper

1. Controleer of voor de aankopen 'Delen van aankopen' is ingeschakeld in iOS > Instellingen > Profiel > Delen met familie
  2. Als u een abonnement gebruikt, opent u de Infuse-abonnementspagina (in App Store > Profiel > Abonnementen > Infuse) en zorgt u ervoor dat de optie 'Delen met familie' is ingeschakeld.

Op het apparaat van een familielid

1. Controleer of voor de aankopen 'Delen van aankopen' is ingeschakeld in iOS > Instellingen > Profiel > Delen met familie
  2. De Infuse-app verwijderen van het apparaat van uw familielid
  3. Open de App Store en blader naar de Infuse 7 app in de lijst met gekochte apps van het familielid dat de licentie heeft gekocht. App Store > Profielpictogram > Gekocht > Familieaankopen*
  4. Tik na het downloaden op de knop Herstellen op de aankoopprompt in Infuse

* Als de app daar niet verschijnt, is het mogelijk dat hij verborgen is. Verborgen apps kunnen niet worden gedeeld met Family Sharing. Meer informatie over het onzichtbaar maken van een app vind je op deze gids

Alternatieve methode voor delen met familie via Trakt

Deze methode kan worden gebruikt als je problemen ondervindt met Apple's ingebouwde Family Sharing of als je een aankoop moet delen tussen App Store-regio's.

1. Zorg ervoor dat het Pro-logo zichtbaar is in het menu Infuse > Instellingen op het apparaat van de koper.
  2. Log in op Trakt op het apparaat van de koper in het menu Instellingen van Infuse > (Opmerking: Op iOS/macOS zoekt u naar het oranje Trakt-pictogram in de rechterbovenhoek van het menu Instellingen)
  3. Aanmelden bij hetzelfde Trakt-account op andere apparaten

Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met Apple Support. Mogelijk is er een probleem met je account waardoor je aankopen niet werken.