Back-up in de cloud (alleen tvOS)

• Bijgewerkt

Overzicht

De Apple TV is ontworpen als streaming media-apparaat en biedt beperkte lokaleopslagruimte voor zaken als bibliotheekgegevens en artwork. Daarom gebruikt Infuse een combinatie van lokale en cloud-opslag om ervoor te zorgen dat uw bibliotheek zo snel mogelijk beschikbaar is om door te bladeren.

Als de functie Cloud Backup is ingeschakeld, slaat Infuse periodiek gegevens op in de cloud, zodat deze beschikbaar zijn wanneer uw apparaat ze nodig heeft.

Cloud Backup kan worden gebruikt in combinatie met iCloud Sync, en we raden aan beide ingeschakeld te laten voor de beste ervaring.

Cloudback-up gebruiken

Volg deze stappen op Apple TV om deze functie in te schakelen.

1. Navigeer naar Infuse > Instellingen > Cloud Back-up
  2. De optie 'Automatische back-up' inschakelen
  3. Selecteer de knop 'Back-up opslaan' om de eerste back-up op te slaan

Back-up locatie en details

• Back-ups slaan bibliotheekinstellingen en tekstuele metagegevens op
  • Opgeslagen in beveiligde AWS cloud-opslag met end-to-end versleuteling
  • Elk apparaat kan een enkele snapshotback-up hebben (IE de laatste versie overschrijft de vorige)
  • Volledig versleuteld op apparaat vóór uploaden
  • Encryptiesleutels zijn gerandomiseerd en gebonden aan een specifieke app-installatie op je apparaat
  • Als je de app verwijdert (of het apparaat herstelt), is de back-up in de toekomst voor niemand meer toegankelijk.
  • Back-ups die 90 dagen inactief zijn geweest, worden permanent verwijderd
  • De automatische back-up wordt om de 3 dagen uitgevoerd
  • Handmatige back-ups kunnen op elk moment worden gemaakt

Aangezien back-ups volledig versleuteld zijn met sleutels die niet door Firecore worden beheerd, hebben wij niet de mogelijkheid om gegevens uit deze versleutelde back-ups te lezen of te herstellen.