AirPlay werkt niet

• Bijgewerkt

Overzicht

Als je problemen ondervindt bij het gebruik van AirPlay, probeer dan een van de onderstaande tips om weer verder te kunnen.

Spiegelen inschakelen

AirPlay is een door Apple ontworpen functie en de formaten die worden ondersteund zijn een beetje beperkt.

Als audio wel werkt, maar video niet, is de video die momenteel wordt afgespeeld mogelijk niet compatibel met AirPlay. In deze gevallen kun jeAirPlay-spiegeling inschakelen op je apparaat. Hierdoor worden alle video's ondersteund, zelfs de video's die niet door Apple worden ondersteund.

Audio-opties aanpassen

Als Infuse het afspelen pauzeert direct na het inschakelen van AirPlay, kan dit te maken hebben met het feit dat Infuse Dolby Digital audio probeert te verzenden terwijl het apparaat waarmee de Apple TV is verbonden dit niet ondersteunt. Dit kan gebeuren als de Apple TV niet is aangesloten op een apparaat dat Dolby ondersteunt of als Dolby audio is uitgeschakeld in de instellingen van de Apple TV.

Optie 1 - Dolby Digital inschakelen op de Apple TV

Navigeer op de Apple TV naar Instellingen > Video en audio > Audioformaat en stel Formaat wijzigen in opDolby Digital 5.1.

Optie 2 - 5.1-audio via AirPlay uitschakelen in Infuse

De instelling 5.1 Audio over AirPlay kan worden gevonden onder Infuse > Instellingen > Afspelen. Schakel deze instelling uit.