Mappen maken en video's verwijderen

• Bijgewerkt

Overzicht

Beheer video's rechtstreeks vanuit Infuse (alleen iOS/macOS) door mappen te maken en bestanden te verwijderen.

Gebruik

Stap 1: Terwijl je door het menu Bestanden bladert, tik je op de 3 puntjes in de rechterbovenhoek en kies je de optie Selecteer .

Stap 2: Selecteer de video's die moeten worden verplaatst of verwijderd.

Stap 3: Tik op de optie Verplaats of Verwijder in de onderste statusbalk. Indien nodig kan een nieuwe map worden aangemaakt bij het verplaatsen van items.

Als je lokale bestanden verwijdert op iOS, worden ze verplaatst naar het gedeelte Onlangs verwijderd van de app iOS-bestanden, die werkt als een prullenbak op een Mac of pc.