Browser/Wi-Fi uploaden

• Bijgewerkt

Overzicht

Met een standaard webbrowser (of FTP-programma) op een Mac of pc kunt u eenvoudig bestanden overzetten naar Infuse (alleen iOS) zodat ze beschikbaar zijn voor offline afspelen.

Gebruik

Stap 1. Open Infuse en selecteer de optie Bestanden toevoegen in het menu Instellingen.

Stap 2. Selecteer het item Browser in de linker zijbalk en voer het getoonde adres in een normale webbrowser (Safari, Chrome, Firefox, IE, enz...) op een Mac of pc in.

Optioneel: Schakel de optie Authenticatie in om een gebruikersnaam en wachtwoord te vereisen om verbinding te maken met een webbrowser.

browser uploaden

Stap 3. Zodra de pagina is geladen, kunt u video's overbrengen door op de knop 'Toevoegen' te klikken of door ze gewoon naar het browservenster te slepen.