AirDrop

• Bijgewerkt

Overzicht

Gebruik AirDrop om videobestanden over te zetten tussen iOS- en macOS-apparaten.

AirDrop vanuit macOS

Stap 1. Navigeer naar de sectie AirDrop in de zijbalk van de Finder.

Stap 2. Sleep de geselecteerde bestanden naar het apparaatpictogram waarnaar u ze wilt overbrengen.

Stap 3. Bestanden worden draadloos overgebracht en Infuse wordt automatisch geopend wanneer het klaar is.

AirDrop vanuit iOS

Stap 1. Zoek de video die u wilt overbrengen en sleep het kaartje omhoog om de optie 'Delen' weer te geven.

Stap 2: Selecteer het apparaat waarnaar u wilt overdragen.

Voor sommige veelgebruikte formaten (MP4, M4V, enz...) kunnen er meerdere apps zijn die de bestanden lijken te openen. Om dit te voorkomen kan een extensie .infuse worden toegevoegd aan bestanden om ervoor te zorgen dat ze direct naar Infuse gaan.

BIJV. inception.mp4.infuse