InfuseSync voor Emby en Jellyfin

• Bijgewerkt

Overzicht

InfuseSync is een plugin voor Emby- en Jellyfin-mediaservers die alle mediabewijzigingen bijhoudt om de synchronisatietijden te verkorten bij gebruik van de Bibliotheekmodus in Infuse.

De InfuseSync plugin wordt niet gebruikt of is niet nodig bij gebruik van Direct Mode.

Installeren op Emby

1. Navigeer op de Emby-server naar de sectie Plugins in het Instellingengebied, selecteer de optie Catalogus en blader naar de InfuseSync-vermelding.

Plugin catalogus

2. Zorg ervoor dat de nieuwste versie is geselecteerd in de lijst en klik op de knop Installeren.

InfuseSync installeren.png

3. Nadat de installatie is voltooid, start je de server opnieuw op om de plugin te activeren.

Installeren op Jellyfin

1. Navigeer op de Jellyfin-server naar de sectie Plugins in het instellingengebied en selecteer de optie Repositories.

Jellyfin opslagplaatsen.png

2. Tik op het + teken bovenaan om een nieuw item toe te voegen

Jellyfin toevoegen repo.png

3. Voer in de prompt New Repository het volgende in en klik op Save.

Naam archief

Firecore

URL archief

https://files.firecore.com/jellyfin/manifest.json

Jellyfin nieuwe repo.png

4. Navigeer naar de sectie Catalogus in het menu Plugins en blader (of zoek) naar de vermelding InfuseSync.

5. Zorg ervoor dat de nieuwste versie is geselecteerd in de lijst en klik op de knop Installeren.

Jellyfin installeren.png

6. Nadat de installatie is voltooid, start je de server opnieuw op om de plugin te activeren.

Licentie

InfuseSync is open source en gelicenseerd onder de GPL 3.0 licentie.

De broncode is beschikbaar op GitHub.

Deel dit artikel