Kan netwerkapparaten niet zien of er geen verbinding mee maken

• Bijgewerkt

Overzicht

Apple heeft een extra toestemmingsoptie geïntroduceerd op iPhone, iPad en Mac waarmee je kunt bepalen welke apps toegang hebben tot apparaten op je lokale netwerk.

Deze instelling moet ingeschakeld blijven zodat Infuse verbinding kan maken met uw apparaten.

Lokale netwerktoegang inschakelen

1. Open Systeeminstellingen en zoek de optie 'Privacy & Beveiliging' (onderaan de lijst).

2. Navigeer naar het gedeelte 'Lokaal netwerk'.

3. Controleer of de schakelaar naast Infuse is ingeschakeld.