Favorieten en lijsten beheren

• Bijgewerkt

Overzicht

Favorieten en Lijsten zijn veelzijdige opties die je aan het beginscherm kunt vastmaken om door films, tv-programma's en andere video's te bladeren.

Favorieten vs Lijsten

Favorieten en Lijsten geven je allebei snel toegang tot inhoud, maar zijn elk een beetje anders.

Op iOS/macOS: Lijsten zijn beschikbaar en kunnen aan het startscherm worden vastgepind.

Op Apple TV:Favorieten wordt weergegeven als pictogrammen (zoals bladwijzers naar bepaalde categorieën). Lijsten zijn rijen met inhoud.

Items vastpinnen

iOS/macOS

Lijsten kunnen worden vastgemaakt door de volgende stappen te volgen.

1. Blader naar een bibliotheekcategorie naar keuze (EG Bibliotheek > Per genre > Actie)
  2. Tik op de 3 puntjes in de rechterbovenhoek en selecteer Pin to Home Screen.
  3. Selecteer een naam en tik op Toevoegen.
  4. Items uit die categorie verschijnen nu direct op het beginscherm.

Apple TV

Favorieten en Lijsten kunnen worden toegevoegd door deze stappen te volgen.

1. Zoek een categorie naar keuze in de Bibliotheek (EG Bibliotheek > Films > Onbekeken)
  2. Houd de middelste knop (select) ingedrukt
  3. Selecteer een naam voor de favorietenlijst
  4. Kies of u de categorie wilt toevoegen als Favoriet of Lijst
  5. De categorie verschijnt nu op het beginscherm

Opmerking: als het bibliotheekpictogram niet zichtbaar is op het startscherm, kan het worden ingeschakeld onder Instellingen > Bibliotheek.

Favorieten verwijderen & Lijsten

Infuse wordt geleverd met een paar standaard favorieten en lijsten, maar deze kunnen eenvoudig worden aangepast door deze stappen te volgen.

1. Identificeer de favoriet/lijst die je wilt verwijderen.
  2. Navigeer naar die sectie in het menu Bladeren (iOS) of Bibliotheek (Apple TV).
  3. iOS: Navigeer binnen de categorie en tik op de 3 puntjes om de favoriet te verwijderen.
  4. Apple TV: Druk lang op de categorie om de Favoriet/Lijst te verwijderen.
  5. Het item wordt onmiddellijk verwijderd van het beginscherm.

Map Favorieten die echte netwerkmappen zijn, kun je het beste verbergen in plaats van verwijderen. Zie hieronder.

Mapfavorieten verbergen

Voor favorieten die links zijn naar mappen op uw netwerkapparaat, cloud-opslag, enz... u zult waarschijnlijk gewoon willen om deze te verbergen in plaats van ze volledig te verwijderen, zoals het volledig verwijderen van map-gebaseerde favorieten zal Infuse te voorkomen van de mogelijkheid om de inhoud binnen te openen.

1. Identificeer de Favoriet die u wilt verbergen
  2. Druk lang op de favoriet en selecteer de optie Favoriet verbergen
  3. Het item wordt onmiddellijk verborgen van het beginscherm

Als u verborgen favorieten wilt verbergen, gaat u naar Instellingen > Aandelen > Naam van aandeel en selecteert u de favoriet die u wilt verbergen.