Aangepaste favoriete afbeeldingen toevoegen (tvOS)

• Bijgewerkt

Overzicht

Op Apple TV kunnen aangepaste illustraties worden toegevoegd voor favorieten die zichtbaar zijn op het beginscherm voor een volledig aangepaste ervaring.

Grootte kunstwerk

De aanbevolen afbeeldingsgrootte is 1920 x 1080 (of als je op zoek bent naar de exacte afmetingen: 1808 x 936).

Een aantal door gebruikers gemaakte afbeeldingen is te vinden hier.

Gebruik

Stap 1.Om illustraties voor een Favoriet toe te voegen, druk je er lang op en kies je de optie Selecteer illustraties .

Stap 2.U kunt nu bladeren naar het artwork dat u wilt gebruiken en een voorbeeld bekijken van hoe het zal verschijnen op het pictogram Favoriet.

Stap 7.Uw geselecteerde kunstwerk verschijnt nu in plaats van het standaard Favoriet-pictogram!