Videovoorbeelden insturen

• Bijgewerkt

Overzicht

Door het brede scala aan videotypes, encoders, instellingen, enz... kan het voorkomen dat een bepaalde video unieke kenmerken heeft die problemen kunnen veroorzaken. We proberen elk probleem dat we tegenkomen op te lossen en door een voorbeeld van de problematische video te geven, kunnen we het probleem vaak sneller opsporen.

Monsters uploaden

Als je de video (of een voorbeeld ervan) wilt uploaden, kun je dat doen via onze publieke bestandsupload optie. Deze uploadpagina ondersteunt bestanden met een grootte tot 50 GB.

Stuur ons na het uploaden van een video een berichtje en laat ons iets weten over het probleem. Zo kunnen we eventuele vragen beantwoorden en je laten weten wanneer het probleem is opgelost.

Kleinere bestanden maken

Als het uploaden van de volledige video geen zin heeft, kun je een paar minuten knippen (om het uploaden sneller te maken) met de gratis MKVToolNix app.

Download de nieuwste versie van MKVToolNix

1. Open MKVToolNix en sleep de video naar het vak 'Bestandsnaam'.

Schermafbeelding 2024-02-29 om 12.30.41 PM.png

2. Klik bovenaan op het tabblad 'Uitvoer

Schermafbeelding 2024-02-29 om 12.36.16 PM.png

3.  Voer in het gedeelte 'Splitsing' het volgende in.

• Gesplitste modus: Na uitvoertijd
  • Duur: 300s
  • Maximum aantal bestanden: 2

Schermafbeelding 2024-02-29 om 12.37.41 PM.png

4. Zoek het bestemmingsveld en bevestig de locatie om de gesplitste bestanden op te slaan. Klik vervolgens op de knop 'Start Multiplexing'.

Schermafbeelding 2024-02-29 om 12.31.09 PM.png

5. Hierdoor worden 2 bestanden aangemaakt, een kleine en een grote. Je hoeft alleen het eerste kleinere bestand in te sturen.

Test indien mogelijk het kleinere gesplitste bestand in Infuse om te bevestigen dat het het oorspronkelijke probleem vertoont.