Instellingen Overzicht

• Bijgewerkt

Overzicht

Infuse bevat veel instelbare opties die kunnen worden aangepast voor veel specifieke gebruikssituaties. Hieronder staat een overzicht van wat elke instelling doet.

Algemeen

• Toon Apple 'TV'-bibliotheek (alleen iOS) - Toegang tot gesynchroniseerde video's vanuit de 'TV'-app
  • Toon bestandsnamen - Toon volledige bestandsnamen in plaats van titels
  • Bestandsbeheer - Video's op afstand laten verwijderen
  • Lijstweergave (alleen Apple TV) - Wisselen van raster- naar lijstweergave
  • Sorteervolgorde - Pas de standaardsorteervolgorde voor het bladeren door bestanden aan
  • Toon Poster Titels - Toon videotitels onder posters in rasterweergave
  • Uiterlijk - Schakelen tussen licht- en donkermodus (Op Apple TV wordt dit ingesteld in het menu tvOS Instellingen > Algemeen > Uiterlijk)
  • App-pictogram - app-pictogram licht/donker schakelen
  • Metadata ophalen - Metadata en artwork ophalen van TMDB
  • Ingesloten metadata - Sta Infuse toe om metadata/kunstwerk te lezen dat is ingesloten in uw bestanden (Dit zal het ophalen van metadata vertragen)
  • Download ondertitels (alleen iOS/macOS) - Automatisch ondertitels downloaden voor lokale (gesynchroniseerde) inhoud
  • Cellular Sync & Download (alleen iOS) - automatische bibliotheeksynchronisatie en bestandsdownloads mogelijk maken tijdens het gebruik van mobiele data.
  • Up Next List - Pas aan welke secties zichtbaar zijn in de hoofd Up Next List op het startscherm.
  • Bewaakte indicatoren - Toon de overlay van het bewaakte pictogram in de rasterweergave
  • Picks of the Day - De functie Picks of the Day in-/uitschakelen
  • Toon logo's (alleen iPad, Apple TV en Mac) - film/serielogo's in-/uitschakelen
  • Verberg Spoilers - Vervaag beschrijvingen en miniaturen van niet bekeken tv-afleveringen
  • Deel crashgegevens - Sta Infuse toe om anonieme diagnostische en crashgegevens te verzamelen (systeeminfo, videocodecs, gebruikte tijd, enz...).
  • Auto-Select Next - Markeer automatisch de volgende tv-aflevering na het voltooien van een vorig item.
  • Metagegevens - Geeft aan hoeveel lokale ruimte wordt gebruikt voor metagegevens/kunstwerk - tik op om te wissen.

Sync

• Trakt - Aanmelden en Trakt-instellingen aanpassen (meer info)
  • iCloud Sync - Bibliotheekgegevens laten synchroniseren via iCloud (meer info)

Collecties & Groepen

• Groepeer films in collecties - Toon collecties in plaats van individuele films tijdens het bladeren door filmcategorieën
  • Groepeer TV Shows in Collecties - Toon collecties in plaats van individuele series tijdens het browsen door TV show categorieën
  • TMDB Verzamelingen - Groepeer filmsequels in verzamelingen gebaseerd op info van TMDB
  • Aangepaste collecties - Aangepaste collecties weergeven die je hebt gemaakt
  • Details bekijken - Als deze optie is ingeschakeld, ga je naar de detailpagina als je de poster van een collectie selecteert. Uitschakelen om door collecties te bladeren in een rasterweergave
  • Smart Groups - Groepeer automatisch meerdere kopieën van een film (verschillende cuts, resoluties, duplicaten, enz...) in één item.
  • Selecteer versie - Standaard versie selectie bij het openen van een Smart Group

Afspelen

• Ondertitels - Ondertitels standaard weergeven, indien aanwezig.
  • Gebarenbesturing (alleen iOS) - Gebruik gebaren tijdens het afspelen (meer info)
  • Continu afspelen - Automatisch de volgende video afspelen
  • Afspelen hervatten - Kies wat er gebeurt bij het hervatten van video's
  • Hoofdstuk Bedieningselementen - Pas het gedrag aan bij tikken op de rand (Apple TV) of overlappende afspeelknoppen (iOS).
    • Op = Gebruik knoppen/randtikken om tussen hoofdstukken te springen
    • Uit = Gebruik knoppen/randtikken om tijdstappen over te slaan
  • Vooruit overslaan - Stel de tijd in seconden in voor vooruit overslaan (heeft geen effect als Hoofdstukbediening is ingeschakeld)
  • Achterwaarts overslaan - Stel de tijd in seconden in voor achterwaarts overslaan (heeft geen effect als Hoofdstukbediening is ingeschakeld)
  • Afspelen op de achtergrond (alleen iOS) - video's alleen audio laten afspelen op de achtergrond terwijl andere apps worden gebruikt
  • Landschapsvergrendeling (alleen iPhone) - Afspelen altijd vergrendelen in landschapsmodus
  • Streaming cache
    • Auto- Gebruik een efficiënte read-ahead cache met behulp van beschikbare schijfruimte en RAM
    • Alleen geheugen- Gebruik een cache voor vooruit lezen die alleen RAM gebruikt
    • Legacy- Maakt geen gebruik van een "read-ahead cache" en gebruikt alleen RAM.
  • Afspeelsnelheid - Pas de standaard afspeelsnelheid aan (de afspeelsnelheid kan ook tijdens het afspelen worden aangepast)
  • Dolby Vision (alleen van toepassing op profiel 8)
    • Op - Dolby Vision-weergave inschakelen
    • Uit - Dolby Vision-weergave uitschakelen en Dolby Vision-bestanden in HDR afspelen (aanbevolen voor tv-modellen die Dolby Vision niet ondersteunen)

Audio

• 5.1 Audio via HDMI (alleen iOS) - 5.1 passthrough mogelijk maken bij gebruik van HDMI-adapters
  • 5.1-audio via AirPlay (alleen iOS) - 5.1-doorvoer toestaan bij gebruik van AirPlay (alleen Dolby AC3)
  • Volumeversterking - Verhoog het geluidsvolume tot 300% (dit kan ook per video worden ingeschakeld via het menu Afspelen terwijl een video wordt afgespeeld).
  • Downmix Volume - Origineel/Normaal. Gebruik Normalized als u last hebt van statische of krakende audio in luidere scènes.
  • LFE in Stereo Downmix - Neem het LFE-kanaal (subwoofer) op in de 2.0 stereomix voor extra laag geluid.

Taal

• Audio - Kies je voorkeurstaal voor audiotracks
  • Ondertitels - Kies je voorkeurstaal voor ondertitelsporen
  • Metadata - Kies je voorkeurstaal voor metadata en artwork

Als u 'Auto' selecteert, gebruikt Infuse de huidige taalinstellingen van uw apparaat en selecteert automatisch alle nummers die getagd zijn met de tag 'standaard'. Om de standaardtag niet te gebruiken, kun je overschakelen van Auto naar de taal van je voorkeur.

Als je 'Origineel' selecteert, worden metagegevens en illustraties opgehaald in de taal van de oorspronkelijke uitgave. Zo verschijnen titels die in Frankrijk zijn uitgebracht in het Frans, in de VS in het Engels en in Japan in het Japans. Dit overschrijft de taalinstellingen op je apparaat.

Ouderlijk toezicht

• Beperkingen - Ouderlijk toezicht inschakelen
  • Face/Touch ID gebruiken (alleen iOS/macOS) - Face/Touch ID inschakelen
  • Wijzig wachtwoord - Stel een nieuw wachtwoord in
  • App Lock (alleen iOS/macOS) - een wachtwoordcode vereisen om Infuse te openen
  • Zoekslot - Een wachtwoordcode vereisen om zoekfuncties te gebruiken
  • Bestanden-app uitschakelen (alleen iOS) - Voorkomen dat bestanden toegankelijk zijn via de iOS 'Bestanden'-app
  • Toegestane film/tv-classificaties - Selecteer de classificaties waarvoor geen wachtwoord vereist is.
  • Vereis PIN - Pas aan hoe vaak een PIN-code moet worden ingevoerd