Afspeellijsten

• Bijgewerkt

Overzicht

Infuse ondersteunt het maken van aangepaste afspeellijsten voor flexibele manieren om van uw video's te genieten. Loop- en shuffle-functies zijn beschikbaar voor afspeellijsten, mappen en categorieën.

Afspeellijsten maken

Stap 1.Zoek de eerste video die u wilt toevoegen, open het menu met 3 puntjes op de detailpagina en selecteer het item Afspeellijsten .

Op Apple TV vind je de knop Afspeellijsten op de pagina met videodetails.

Stap 2. Kies uit een bestaande lijst of tik op de optie 'Afspeellijst maken' om een nieuwe lijst te starten.

Stap 3. Geef je afspeellijst een geweldige naam.

Stap 4. Het item wordt weergegeven in de gekozen afspeellijst. Als u een item wilt verwijderen, tikt u gewoon op de naam van de afspeellijst.

Afspeellijsten gebruiken

Zodra een afspeellijst is gemaakt, is deze toegankelijk via de Bibliotheek.

Tik op iOS/macOSop het zoekpictogram in de onderste navigatiebalk en selecteer Afspeellijsten.

Op Apple TV, selecteer het item Bibliotheek op het beginscherm en selecteer Afspeellijsten.

Loop & Shuffle

Loop en shuffle kunnen worden gebruikt voor het afspelen van een afspeellijstmap, een categorie, tv-seizoenen of afzonderlijke video's.

Om de afspeelopties opiOS/macOSte openen, zoekt u de lijst/map met bestanden die u wilt afspelen, navigeert u erin en tikt u op het menu met de 3 puntjes.

Om de afspeelopties op Apple TVte openen, zoekt u de groep bestanden die u wilt afspelen, markeert u de map/categorie en drukt u lang op de knop Afspelen/pauzeren .

Afspeellijsten verwijderen

Ongewenste afspeellijsten kunnen eenvoudig worden verwijderd door deze stappen te volgen.

Navigeer op iOS/macOSbinnen de afspeellijst die u wilt verwijderen en selecteer de optie Verwijderen in het menu met 3 puntjes in de rechterbovenhoek.

Op Apple TV drukt u met de rechtermuisknop op op de naam van de afspeellijst en selecteert u de optie Afspeellijst verwijderen .