Upgrade naar Infuse 7

• Bijgewerkt

Overzicht

Gedurende een beperkte tijd kunnen gebruikers van v4, v5 en v6 een gratis jaar Infuse Pro ontvangen bij een upgrade naar Infuse 7.

Nieuw in Infuse 7

Infuse 7 bevat een volledig nieuwe macOS-app en honderden andere functies, verbeteringen en fixes - en elke maand komen er meer bij!

Bekijk de volledige lijst van alles wat nieuw is.

Upgraden

Volg deze stappen om gebruik te maken van deze aanbieding.

1. Installeer de nieuwste betaalde versie van Infuse (op iOS of Apple TV) en zorg ervoor dat de Pro-functies actief zijn (zoek naar de Infuse Pro-tekst/logo in het menu Instellingen). Als je een oude versie wilt downloaden, kun je deze vinden in het gedeelte Gekocht van de App Store.
  2. Download Infuse 7 en tik op de optie Upgrade naar Pro in Instellingen.
  3. Zoek naar de tekst 1 Year Trial die zichtbaar is in het vak Yearly subscription en selecteer vervolgens de optie Yearly. Opmerking: Als de proeftekst niet zichtbaar is, stuur dan een e-mail naar .
  4. Na het upgraden in Infuse 7 kan de oude app worden verwijderd.

Bedankt voor het gebruik van Infuse! 🧡

Door te upgraden naar Pro in Infuse 7 kun je automatisch alle toekomstige updates laten ontvangen (zelfs grote releases zoals v8, v9, v200, enz...).