Upgrade naar Infuse 8

• Bijgewerkt

Overzicht

Voor een beperkte tijd kunnen mensen met oudere versies van Infuse(Infuse 4, Infuse Pro 5, Infuse Pro 6) een gratis jaar Infuse Pro krijgen bij het upgraden naar Infuse 8.

Nieuw in Infuse 8

Infuse 8 bevat honderden geweldige nieuwe functies, verbeteringen en fixes - en elke maand komen er meer bij!

Bekijk de volledige lijst van alles wat nieuw is.

Upgraden

Volg deze stappen om gebruik te maken van deze aanbieding.

1. Installeer uw laatste betaalde versie van Infuse (op iPhone, iPad of Apple TV) en zorg ervoor dat uw Pro-functies actief zijn (zoek naar de Infuse Pro-tekst/logo in het menu Instellingen). Opmerking: oude versies van Infuse zijn te vinden in het gedeelte Gekocht van de App Store.
  2. Download Infuse 8 en tik op de knop Upgraden naar Pro optie in Instellingen
  3. Zoek naar de tekst 1 Year Trial die zichtbaar is in het vak Yearly subscription en selecteer vervolgens de optie Yearly. Opmerking: Als de proeftekst niet zichtbaar is, stuur ons dan een e-mail en voeg een kopie van je originele aankoopbon bij.
  4. Zodra uw Pro-functies actief zijn in Infuse 8 kan de oude app worden verwijderd.

Bedankt voor het gebruik van Infuse! 🧡

Door te upgraden naar Pro in Infuse 8 krijg je toegang tot je Pro-functies op alle apparaten (iPhone, iPad, Apple TV, Mac en Vision) en ontvang je automatisch alle toekomstige updates (zelfs grote releases zoals v9, v10, v200, enz...).