Wat is Infuse?

• Bijgewerkt

Een inleiding

Infuse is een veelzijdige videospeler die beschikbaar is voor iPhone, iPad, Apple TV en Mac. Het kan vrijwel elk videobestand afspelen dat ooit is gemaakt en kan automatisch metadata en illustraties downloaden om je te helpen je hele videobibliotheek georganiseerd te houden.

Welke mediatypen worden ondersteund?

Infuse ondersteunt alle gangbare videobestanden en vele andere, minder gangbare typen.

Video's: 3GP, AVI, ASF, BDMV, DIVX, DVD, MEDIA, DVR-MS, FLV, ISO/IMG, M2TS, M4V, MKV, MOV, MP4, MPEG, MTS, MXF, OGM, OGV, TS, VIDEO_TS, WEBM, WM, VWTV

Audiotracks (in videobestanden): AAC, AC3, E-AC3, DTS, DTS-HD, FLAC, MP3, OGG, DOLBY, WMA

Ondertitels:DVB, DVDSUB, MICRODVD, MPL2, PGS, SMI, SSA/ASS, SRT, SUB, TIMED TEXT, TMP, TXT, VOBSUB, VTT, XSUB

Op welke apparaten kan ik Infuse gebruiken?

Infuse is compatibel met de meeste recente Apple apparaten, waaronder:

• iPhone (iOS 13 en hoger)
  • iPod touch (iOS 13 en hoger)
  • iPad (iPadOS 13 en hoger)
  • Apple TV (4e generatie en later)
  • Mac (macOS 11 en hoger)

Wat kan Infuse mij nog meer helpen?

Infuse bevat vele andere geweldige functies om het bekijken van video's in uw bibliotheek gemakkelijk en spannend te maken. Er worden ook voortdurend nieuwe functies toegevoegd en we horen graag welke suggesties je hebt op ons forum.

Verwante pagina: Infuse-functies