Streamen vanuit cloudservices

• Bijgewerkt

Overzicht

Infuse ondersteunt streaming vanaf vele cloudservices, waaronder: Dropbox, Google Drive, OneDrive, Box, pCloud,Yandex.Disk, MEGA, en Aliyun Drive.

Streaming is beschikbaar op iOS, Apple TV en Mac, maar verbindingen met clouddiensten kunnen alleen worden gemaakt op iOS en Mac. Zodra er een verbinding is gemaakt, wordt deze gesynchroniseerd met andere apparaten via iCloud.

Een cloud-share toevoegen

Stap 1. Tik op het pictogram Instellingen (tandwiel) in de rechterbenedenhoek en selecteer Bestanden toevoegen.

Stap 2. Zoek de sectie Opgeslagen aandelen en selecteer Toevoegen...

Bestanden toevoegen.png

Stap 3. Selecteer de cloudservice die je wilt gebruiken uit de lijst en volg de aanwijzingen om in te loggen en je account te koppelen.

Stap 4. (optioneel) Zodra u verbonden bent, kunt u ervoor kiezen om een of meer favorieten toe te voegen voor directe toegang tot de mappen die u het meest gebruikt. Tik gewoon op het sterpictogram om een map toe te voegen als favoriet.

Je moet minstens één favoriet toevoegen om video's op Apple TV te kunnen bekijken.