Diagnostische logboeken indienen

• Bijgewerkt

Overzicht

Om een probleem te helpen oplossen, kan het soms nuttig zijn om een diagnostisch logboek van je apparaat te sturen.

Logboeken indienen

Tik op iOS of macOSop de optie E-mail ons onderaan het menu Infuse-instellingen/voorkeuren.

Opmerking: Als u een e-mail verstuurt vanuit de Infuse-app, wordt automatisch een supportticket geopend, dus vermeld een paar opmerkingen over het probleem dat u ziet wanneer u de e-mail verstuurt (of als u al een supportticket hebt geopend, kunt u verwijzen naar het bestaande supportticketnummer).

Op Apple TVis de optie om logs in te dienen te vinden onder Infuse > Instellingen > Diagnostieken indienen.

Stuur na het indienen van uw logbestanden een e-mail naar het weergegeven adres, verwijs naar de unieke code die wordt weergegeven op de Apple TV en vermeld enkele details over het probleem dat u ondervindt.