Snelstartgids

• Bijgewerkt

Snel aan de slag

Deze snelstart is de snelste manier om Infuse in te stellen en te gebruiken op uw apparaat of apparaten. Aanvullende informatie is ook te vinden in de gekoppelde gidsen.

1. Infuse downloaden uit de App Store
  2. Wanneer u Infuse voor het eerst opent, wordt u gevraagd om video's toe te voegen.
  3. Zodra u een aantal video's hebt gekoppeld (of overgedragen), zal Infuse uw video's organiseren in de bibliotheek en de relevante metadata en illustraties downloaden. De meeste populaire naamgevingsstijlen voor bestanden worden ondersteund, maar u kunt de lijst met aanbevolen naamgevingsstijlenbekijken om er zeker van te zijn dat u de beste resultaten krijgt.
  4. Zodra het organisatieproces is voltooid, ben je klaar om video's af te spelen!