Verkeerd overeenkomende titels repareren

• Bijgewerkt

Overzicht

In de meeste gevallen worden de juiste metadata en illustraties automatisch gevonden. Als er echter vergelijkbare titels beschikbaar zijn, kunnen handmatige correcties nodig zijn.

Handmatige correcties aanbrengen

Stap 1:Open de detailpagina voor het onjuist gematchte item.

Stap 2: Selecteer de optie Metagegevens bewerken in het menu met 3 puntjes in de rechterbovenhoek (op Apple TV wordt dit weergegeven in de buurt van de afspeelknop).

lang indrukken.jpg

Stap 3: Selecteer de juiste titel uit de lijst met overeenkomsten (gebruik het vak Zoeken als er geen geschikte overeenkomsten worden gevonden).

Bij het corrigeren van een item voor een tv-programma hoeft maar één afleveringsbestand te worden gewijzigd. Alle afleveringen in de serie worden dan automatisch gematcht.