Trakt Sync

• Bijgewerkt

Overzicht

Gebruik de Trakt-integratie in Infuse om de kijkgeschiedenis, voortgang en beoordelingen gesynchroniseerd te houden met je Trakt-profiel.

Vereisten

• Een gratis Trakt.tv account (meld je hier aan)
  • Aangemeld bij Trakt op alle apparaten (inloggen via Infuse > Instellingen)
  • Scrobbling ingeschakeld (Infuse > Instellingen)

Wat is gesynchroniseerd?

• Geschiedenis kijken
  • Afspeelpositie voor items die bezig zijn
  • Beoordelingen en opmerkingen

Gratis vs Pro

De gratis versie van Infuse kan gegevens naar Trakt sturen (1-weg synchronisatie). Infuse Pro voegt ondersteuning toe voor zowel het verzenden van gegevens naar Trakt als het ophalen van updates van Trakt (2-weg synchronisatie). Met deze 2-wegsynchronisatie kunnen wijzigingen op de Trakt-website of via andere apps worden bijgewerkt in Infuse.

Trakt gebruiken met Emby, Jellyfin en Plex

Bij gebruik van een mediaserververbinding (zoals Emby, Jellyfin of Plex) kan Infuse de bekeken geschiedenis naar Trakt sturen, maar het haalt de bekeken geschiedenis niet van Trakt. In plaats daarvan vertrouwt Infuse op de kijkgeschiedenis en de afspeelvoortgang die worden geleverd door de mediaserver software.

Trakt Sync kan worden gebruikt met of zonder iCloud Sync ingeschakeld.