Hoe schenk ik een Pro-abonnement?

• Bijgewerkt

Op dit moment is het niet mogelijk om een abonnement op App Store-apps cadeau te doen, maar je kunt wel een Apple tegoedbon geven waarmee vrienden en familie de app kunnen kopen.

Wanneer je een Apple tegoed verstuurt, kan de ontvanger dit gebruiken om items in de App Store te betalen. Volg hiervoor deze stappen op je iOS-apparaat.

1. Open de App Store-app
  2. Tik op je foto of op de aanmeldknop bovenaan het scherm (als je dat nog niet bent, wordt je gevraagd om je aan te melden).
  3. Tik op 'Stuur cadeaubon per e-mail'.
  4. Voer het e-mailadres van de ontvanger in. Voeg een persoonlijke boodschap toe als je dat wilt.
  5. Tik op het bedrag dat je wilt schenken of tik op Anders om een ander bedrag in te voeren.
  6. Standaard wordt het cadeau onmiddellijk verzonden nadat je het hebt gekocht. Als je het cadeau later wilt versturen, tik dan op Vandaag en stel de datum in waarop je het cadeau wilt versturen.
  7. Tik op Volgende
  8. Selecteer een thema voor je cadeau en tik op Volgende
  9. Tik op Koop en vervolgens op Nu kopen om te bevestigen

Meer informatie vind je in deze gids

Zodra de ontvanger je cadeau heeft ontvangen, kan hij of zij het gebruiken om zich te abonneren op Infuse Pro. Gemakkelijk!